Plata, livrare si returnare
Plata produselor:
Puteti sa platiti produsele noastre prin metoda de plata ramburs, platind direct curierului rapid in momentul in care primiti produsele.
Livrarea produselor:
Livrarea comenzilor se face prin intermediul societăților de curierat. În cazul mărfurilor voluminoase (panouri fotovoltaice), transportul se efectuează cu societăți specializate pentru transport paletizat.
Termen de livrare:
– la produsele aflate pe stoc termenul de livrare este intre 1-2 zile;
– la produsele care nu sunt pe stoc termenul de livrare este intre 7-30 zile.
Costul transportului diferă în funcție de produsul comandat.
Returnarea produselor:
Conform legislatiei din Romania puteti sa returnati produsele cumparate de pe www.prosib.ro in termen de 10 zile lucratoare de la data intrarii in posesie a produselor.
Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice. Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra, a consumatorului, sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.
Cu alte cuvinte, daca doriti sa renuntati la un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare prin email sau telefon prin care renuntati la produs. Renuntarea un produs se poate face doar daca ati achizitionat produsul prin curier.
Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul sau original cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat de electric3m.ro.
Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 30 de zile de la retur.
Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.
Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in :
Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.
Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta
Pentru orice detalii sau neclaritati privind plata, livrarea sau returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email office.prosib@gmail.com sau telefonic la 0726366866.