Despre noi

Societatea Prosib Systems Bv S.R.L. a luat naștere în anul 2018, iar ca obiectiv principal încă de la început a fost dezvoltarea unei firme care să câștige încrederea clienților prin oferirea unor solutii profesionale si realizarea unor lucrări de calitate ce corespund atat cerințelor cerute de beneficiari și care în același timp respectă standardele, normele și legislația în vigoare.
In decursul anilor, compania noastra a activat si a oferit solutii in domeniul climatizarii si a ventilatiei atat rezidentiale cat si industriale, a realizat instalatii electrice interioare cat si de automatizare de tip casa inteligenta.
In ultima perioada am inceput sa oferim si solutii profesionale si in domeniul energiei alternative prin oferirea de produse si lucrari in domeniul instalatiilor fotovoltaice, sisteme care contribuie la reducerea consumurilor energetice si au un impact ecologic asupra mediului inconjurator.
Indeplinim serviciile solicitate avand in vedere satisfactia clientilor nostri.
O relatie de afaceri reusita este aceea in care ambele parti sunt castigatoare.

De aceea, valorile pe care le promovam sunt:

Calitate si profesionalism

Calitate si profesionalism

Promptitudine

Promptitudine

Seriozitate si respect

Seriozitate si respect

Calitatea produselor comercializate precum si inalta calificare a specialistilor nostrii sunt atuuri care ne recomanda clientilor nostrii.