Instalatii fotovoltaice

Confort cu energie gratis de la soare!

Proiectare și consultanță

Garantăm funcționarea eficientă a sistemului tău de panouri fotovoltaice prin realizarea de proiecte tehnice profesioniste

De la alegerea echipamentului potrivit și până la proiectarea tehnică a sistemelor fotovoltaice având orice putere instalată, echipa noastră este alături de tine pe tot parcursul proiectului.
Echipa noastră de ingineri specializați în domeniul energetic este pregătită să realizeze proiectul tehnic electric pentru amplasamentul tău, indiferent de puterea instalată. Executăm lucrări variate, de la proiecte de panouri fotovoltaice pe acoperiș și până la proiectarea sistemelor fotovoltaice pentru spații industriale sau parcuri fotovoltaice.
Respectăm principiile necesare proiectării și luăm în considerare toți factorii specifici locației și condițiilor pentru a întocmi proiecte adaptate nevoilor beneficiarului. În urma implementării proiectului tehnic, pregătim un buget estimativ pentru întreaga lucrare și echipamentele necesare și stabilim împreună cu tine, pașii de implementat pentru rentabilitatea investiției tale.

Montaj și punere în funcțiune

Suntem responsabili de sănătatea și siguranța pe termen lung a sistemelor fotovoltaice instalate

Inginerii si instalatorii noștri experimentați asigură montajul sistemelor fotovoltaice și punerea în funcțiune a acestora la domiciliul sau sediul solicitantului. Poți conta pe noi în fiecare stadiu al proiectului.
Fiecare lucrare de instalare a panourilor fotovoltaice este diferită. De aceea, este responsabilitatea instalatorilor nostrii de a identifica riscurile ce pot apărea pe parcursul execuției lucrării de montaj sisteme fotovoltaice și a le minimiza sau combate.
Echipa noastră de electricieni și instalatori respectă toate practicile de siguranță și sănătate în muncă prevăzute de lege și este familiarizată cu riscurile de pe parcursul execuției lucrării. Înainte de a implementa un proiect, evaluăm riscurile și pericolele din spațiul de lucru și ne luăm toate măsurile necesare de combatere și de prevenție a riscurilor în timpul funcționării instalației.

Mentenanță și service

Efectuăm inspecții periodice pentru a ne asigura de buna funcționare a sistemelor instalate și remediem în service-ul nostru orice defecțiuni apărute
Asigurăm buna funcționare a panourilor fotovoltaice achiziționate atât de la noi cât și de la alți furnizori și remediem orice defecțiuni apărute atât în perioada de garanție cât și post-garanție.
Orice sistem de panouri fotovoltaice necesită o inspecție periodică realizată anual de un specialist sau de către o echipă, pentru a verifica dacă există deteriorări sau defecțiuni. În funcție de dimensiunea instalației, condițiile de mediu și tipul sistemului (autonom sau racordat la rețea), frecvența inspecției este stabilită în contractul de mentenanță.
Una din cele mai comune sarcini de întreținere a sistemelor solare fotovoltaice efectuată de către beneficiar este curățarea sticlei de praf. Dacă nu este realizată curățarea periodică, praful poate să scadă randamentul sistemului fotovoltaic cu până la 20%. Un alt aspect care poate influența semnificativ randamentul este umbrirea. Beneficiarul trebuie să se asigure, anual, că vegetația înconjurătoare sau alte echipamente de pe acoperiș nu umbresc ansamblul.
Echipa de instalatori se poate deplasa pentru lucrări de întreținere a sistemelor fotovoltaice precum: întreținerea bateriilor (pentru sistemele off grid), inspecția și curățarea invertorului, diagnosticarea și verificarea tensiunii (întreținerea regulatorului de încărcare) și verificarea conexiunilor electrice.
Indiferent de tipul instalației pe care o deții, inginerii noștri sunt pregătiți să îți ofere toate recomandările necesare pentru a asigura funcționarea acesteia în parametrii optimi.

Contact